Úniková hra – zapomeňte na svět venku

Když se řekne zábava, tak si asi pod tímto pojmem téměř každý představí tradiční domácí nebo firemní párty, diskotéku, kino, velkou oslavu a pohoštění. Ale díky moderní době i v tomto směru dochází k pokrokům a zábava vypadá zcela jinak. Lidé totiž touží čím dál víc po dobrodružství a adrenalinu a chtějí trávit čas s rodinou a přáteli.

exit

Pokud tedy hledáte zcela jinou než jen tradiční zábavu, tak vás zcela jistě zaujme úniková hra.
Její popularita u nás rychle stoupá a těší se oblíbenosti u rodin, skupin přátel, kolegů či dalšího firemního osazenstva. A v čem spočívá princip této zábavy?
Co únikovka to jiné zaměření, takže si jen stačí vybrat podle svého gusta. V každém případe, strávíte v 2 až 5 členném týmu dlouhých 90 minut zavření v místnosti, ve které vás čekají hádanky, rébusy, záhady, hlavolamy a mnohdy i minuty strachu a neskutečného adrenalinu.

Vyřešíte záhadu a dostanete se ke klíči

Díky vyřešení každé záhady či hádanky získáte přístup ke klíči, díky kterému jste blíž k cíli. A to nejen k vyřešení celé záhady, ale také k tomu, abyste se dostali včas ven. Pod klíči se skrývají další indicie, které vám právě s dosažením cíle pomůžou.

Užijete si minuty neskutečné zábavy, která se vám doslova vryje pod kůži, a vy zcela zapomenete na svět, který je venku. Do své role se vžijete natolik, že nebudete věřit, že je to jen zábava a hra se vám bude jen těžce opouštět.
Zážitek, o kterém si se svým týmem budete ještě dlouho povídat, vzpomínat a skvěle se bavit. Týmová hra má vždy velkou sílu a každý člen má možnost přispět svojí troškou do mlýna, takže nikdo nezůstane stranou.

pomůcky

Pokud přemýšlíte třeba nad vhodným překvapením nebo dárkem pro oslavence, tak tímto řešením nikoho nezklamete. Dnes se totiž nedarují bonboniéry nebo kytice růží, ale zážitky. A v tomto případě se bude jednat o opravdu dokonalý zážitek, který si můžete užít společně s oslavencem.